hu

Forum Cabello
El forum sobre el cabello es el lugar virtual para satisfacer para hablar sobre el pelo.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskthsltrsvukvi

Enter in Forum Cabello


Forum Cabello : A fodrászok fórum è egy szakaszt a találkozó és a tapasztalatok és vélemények cseréjének fodrászok. Fórum haj a szakemberek, magukat, akik szeretné, hogy megfeleljen a kreatív fodrászok, a általában a termékek és technológiák az iparban, amellett, hogy az érdekelt a világ a haj divat è véleményt cserél. A fórum szentelt a fodrászok és a haj: ahol minden pu ò beszélni a tapasztalataikról, és kifejthessék véleményüket a minőségi à termékek, és hozzanak létre, vitákon. Ez a megfelelő fórum azoknak, akik szeretnének egy másik, egy profi ismeretek è talál válaszokat, tippeket és ötleteket saját szalon és a teljesítmény. A szépség-fórum, ahol meg lehet vitatni az összes kérdés,-ból u pi pi nehezen olvasható együtt megtalálni a legjobb megoldást, hogy egyre hatékonyabb ù munkád u.

Encyclopaedic hair website

Forum Cabello capelli Forum Cabello acconciature Forum Cabello estetica Forum Cabello moda-capelli Forum Cabello salute Forum Cabello parrucchieri

Forum Cabello - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Forum Cabello, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Forum Cabello, GLOBElife, pelo rubio, productos para el cabello de la marca, industria de la peluqueria, empresas tintes de pelo, profesionales fabricantes de productos para el cabello, líneas de productos de la fábrica para terceros, etiqueta privada, accesorios para el cabello, minoristas de productos de peluquería.
Forum Cabello, venta al por mayor productos para el cabello vendedores, distribuidores de productos para peluquerías, agentes de peluqueros, salones de belleza, investigación de mercados en el sector de la moda del cabello, equipamiento para peluquerías, engrosamiento del cabello, información cabello, productos de peluquería noticias, tiendas de muebles peinado.
Forum Cabello, importaciones y exportaciones, suministros de peluquería

Gossip & News

26 Mar 19

Jose Urrutia

 

This fashion collection is inspired by women who do not give up their youngest self, who play with children’s colours and look for a childish look through colour, textures and volumes.

Collection: Yes
Ph: Jose Urrutia
Make-up: Anabel Larrauri
Stylist: Karmen Ramìrez
Retoucher: Javier Villalabeitia

hair-collections

26 Mar 19

Ziorta Zarauza

 

The hairstylist has always found the mysterious world of fairies fascinating. In the Japanese mythology YUKI-ONNA is “the Lady of the Snow”. There are many stories about this magical spirit that is represented as a tall, beautiful and serene woman with long hair. It usually appears in the forests during the snowy nights floating, leaving no trace. Legends tell that Yuki-Onna can be a ruthless spirit or show his kinder face, thus representing duality, good and evil. The hairstylist has created four images in which he represents four of its facets: beauty, strength, life and the control of its destiny.

Collection: Yuki Onna
Ph: David Arnal
Make-up: De Marìa
Stylist: Centro Beta
Retouche: Javier Villalabeitia
Extensions: Elegance Hair Extensions

hair-collections

25 Mar 19

Gary Taylor

 

Collection: The Contemporary
Ph: John Rawson
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

25 Mar 19

Jacks of London Art Crew

 

Collection: Dark London
Ph: Barry Makariou
Stylist: Emma Lee

hair-collections

22 Mar 19

Paul Mac Special

 

Inspired by old school barbering, the hairstylist uses traditional classic barbering skills of clipping, scissor-over-combing and tailoring together with more modern barber skills of fading, patterning and texturising to create a collection that has a contemporary edge, but with its root solidly in true traditional barbering.

Collection: El Classico
Ph: Miki Marlok
Stylist: Paul Mac

hair-collectionsEnter in Forum Cabello