hu

Forum Cabello.com
El forum sobre el cabello es el lugar virtual para satisfacer para hablar sobre el pelo.

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskthsltrsvukvi

Enter in Forum Cabello.com


Forum Cabello.com : A fodrászok fórum è egy szakaszt a találkozó és a tapasztalatok és vélemények cseréjének fodrászok. Fórum haj a szakemberek, magukat, akik szeretné, hogy megfeleljen a kreatív fodrászok, a általában a termékek és technológiák az iparban, amellett, hogy az érdekelt a világ a haj divat è véleményt cserél. A fórum szentelt a fodrászok és a haj: ahol minden pu ò beszélni a tapasztalataikról, és kifejthessék véleményüket a minőségi à termékek, és hozzanak létre, vitákon. Ez a megfelelő fórum azoknak, akik szeretnének egy másik, egy profi ismeretek è talál válaszokat, tippeket és ötleteket saját szalon és a teljesítmény. A szépség-fórum, ahol meg lehet vitatni az összes kérdés,-ból u pi pi nehezen olvasható együtt megtalálni a legjobb megoldást, hogy egyre hatékonyabb ù munkád u.

Encyclopaedic hair website

Forum Cabello.com capelli Forum Cabello.com acconciature Forum Cabello.com estetica Forum Cabello.com moda-capelli Forum Cabello.com salute Forum Cabello.com parrucchieri

Forum Cabello.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Forum Cabello.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Forum Cabello.com, GLOBElife, pelo rubio, productos para el cabello de la marca, industria de la peluqueria, empresas tintes de pelo, profesionales fabricantes de productos para el cabello, líneas de productos de la fábrica para terceros, etiqueta privada, accesorios para el cabello, minoristas de productos de peluquería.
Forum Cabello.com, venta al por mayor productos para el cabello vendedores, distribuidores de productos para peluquerías, agentes de peluqueros, salones de belleza, investigación de mercados en el sector de la moda del cabello, equipamiento para peluquerías, engrosamiento del cabello, información cabello, productos de peluquería noticias, tiendas de muebles peinado.
Forum Cabello.com, importaciones y exportaciones, suministros de peluquería

Gossip & News

18 Jul 19
Justin Pace

With thick unrefined edges, harsh colours and imperfections, up close stained glass looks raw, misshapen and imperfect. But illuminated and viewed from a distance, it has a level of beauty that seems divine and perfect – Perfection in Imperfection. In the same way this collection aims to blur the line between the uncomfortably seductive and the appeal of more traditional beauty. To do this, the hairstylist uses strong focal colours framed in softer, sensual shapes. As with stained glass, up close the brash colours and textures seem harsh, but taken as a whole they have a softer feminine air but without losing impact.

Collection: Stained Glass
Ph: John Rawson
Make-up: Lang Nguyen
Stylist: Jamie Russell
Colour: Justin Pace

hair-collections

18 Jul 19
Xaro Ferri Sanchis

Two4Velvet is a timeless collection. Featuring a classic retro look, the collection plays with symmetry and volume. Whether it’s a smooth, trimmed crop with texture or a voluminous abundance of tight curls, the styles in this collection will always be prevalent.

Collection: Two4Velvet
Ph: Juanjo Martin
Make-up: Cristina Martinaz
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

17 Jul 19
Antonio Calvo

The Phoenix, a bird that rises from its ashes is the inspiration for this collection. Like this mythical bird, after long periods of intense creation, it is necessary to resurface and create collections just for the mere enjoyment of making them.

Collection: Phoenix
Ph: Danny Goiry
Make-up: Maria Freire
Stylist: Conchi Silvent
Hair Assistant: Justo Seoane

hair-collections

17 Jul 19
Jacks of London Art Crew

Collection: American Boy
Ph: Barry Makariou
Stylist: Riccardo Chiudioni

hair-collections

16 Jul 19
Rainbow Room International

Collection: Power To The Youth
Ph: Aleksandra Modrzejeska
Make-up: Allana McTrusy
Stylist: Rebecca Donaldson

hair-collectionsEnter in Forum Cabello.com